miercuri, 3 octombrie 2018

Seminar Dr. Pierre Benghozi (online si live):





Autor: Alina Iliescu. 



Asociația Romana de Psihanaliza a Legăturilor de Grup si Familie “Enrique Pichon Riviere” are plăcerea să vă invite la seminarul cu tema:  Discursul pacientului din cabinet, susținut de Dr. Pierre Benghozi, psihanalist si pedopsihiatru.

Tema aleasa vine in întâmpinarea tuturor celor interesați in a descifra discursul pacientului si a conținutului sau latent. Partea manifesta, conștientă este cea accesibila însă cum descoperim firul roșu al discursului, partea ascunsa, inconștientă, latenta. Vom mai dezbate idei legate de timpul necesar pacienților pana dobândesc capacitatea de a asocia liber, capacitatea de simbolizare? Cum gestionam situațiile de tensiune sexuala cu pacienții in general? Cum ascultam grupul si nu individul? Cadrul  - cat ar trebui sa tina o ședință individuala, una de cuplu, familie si grup? Câteva discuții legate de regulile din terapie si limitele care le punem? Capacitatea de conținere a terapeutului si neutralitatea binevoitoare. Acestea sunt doar câteva dintre ideile din agenda zilei care vom avea ocazia sa le discutam in acest seminar împreună cu Dr. Pierre Benghozi.


Seminarul va avea loc duminica 28 octombrie, intre orele 9.00 - 13.00. Seminarul va fi difuzat si pe Zoom pe baza de link personalizat. Daca nu sunteți in Bucuresti însă vreți sa participați la seminar, acest lucru va fi posibil cu ajutorul internetului si a aplicatiei Zoom. Costul participarii este 150 lei. Locul de desfășurare va fi: Str. Macelariu Horia nr. 59, Pheonicia Apartaments. 

Pentru detalii si inscrieri: iliescu.alina@gmail.com (Alina Iliescu). Va rugam treceți in titlul email-ului Seminar Dr. Pierre Benghozi.


 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu