joi, 27 septembrie 2018

Limbajul lui Winnicott



Cu același titlu ca și cartea, ce ne va fi principala referință, inaugurăm cercul „Limbajul lui Winnicott”. El se desfășoară pe platforma online ZOOM astfel încât pot participa persoane de pretutindeni. De altfel, acest proiect este conceput împreună cu Asociația de Psihanaliză a Legăturilor de Grup și Familie din Moldova. Moderatori vor fi Anca Ganciu și Octavian Lozinschi.

Multe dintre articolele lui Winnicott sunt esențiale pentru înțelegerea funcționării psihice atât pentru cei care practică psihoterapia cât și pentru cei care lucrează în instituțiile care se ocupă de copii și adolescenți, inclusiv educatori, învățători, profesori sau instructori. Opera lui Winnicott este vastă și, din fericire, tradusă în limba română la Editura Fundației Generația și la Editura Trei. Totuși parcurgerea ei de unul singur poate părea dificilă astfel încât ne-am propus să organizam acest cerc de lectură și discuții, cu o frecvență lunară și să începem cu această minunată introducere în conceptele winnicottiene care este „Limbajul lui Winnicott”.

Cercul se va desfășura în a doua sâmbătă a fiecărei luni între orele 13-15 (ora României). Locurile sunt limitate și pentru a vă înscrie este necesar să trimiteți un mail și un CV la adresa cpap.anca@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu