miercuri, 3 mai 2017

Pacientul firmă - proiect EPR


Dincolo de diferitele componente pe care le presupune o firmă, un aspect important cunoscut de toată lumea este cel psihologic. Să înțelegi iraționalul, să înțelegi conținerea sau fantasma constitutivă a unei firme, rolul jucat de alegerea unui tip de afaceri sau altul este un obiectiv îndrăzneț. Ideea că o firmă are mereu doi poli care trebuie să funcționeze împreună – cel tehnic format din obiective, scopuri, profit, organigramă, etc. și cel fantasmatic format din ceea ce este imaginat, sperat, înfricoşător de fiecare este un lucru care poate părea banal sau extrem de complicat. 🚁


Asociația EPR va crea o echipă de intervenție interdisciplinară de psihoterapie psihanalitică pentru firme și instituții. La ele se pot înscrie psihologi, psihoterapeuți, manageri sau persoane care sunt puse în situația de a lucra și de a face față diferitelor cerințe ale unei instituții (agenți de publicitate, asigurări, etc.) Nu sunt necesare studii de specialitate ci conexiune cu domeniile vizate.

Grupul este coordonat de Lorenzo Grespi, directorul Centre din Londra, Marea Britanie.

Pentru detalii privind Lorenzo Grespi - http://www.centre.uk.com/dr-lorenzo-grespi/

Pentru detalii privind activitatea Centre - http://www.centre.uk.com/

Prima întâlnire sub coordonarea lui Lorenzo Grespi va avea loc în perioada 2-3 august în Retezat, Cheile Buții. Sesiunea cu Lorenzo Grespi va fi continuată în perioada 3 – 6 august cu lucrările care au ca scop constituirea grupului de intervenție.

Tema seminarului din 2-3 august este: „Cum traducem plângerile managerilor într-un limbaj psihoterapeutic care să permită intervenția.”

Grupul va fi format din 6 membrii. Ei vor lucra sub coordonarea lui Lorenzo Grespi și vor desfășura intervenții psihologice pentru firme.

Aplicația pentru participare și înscriere poate să fie depusă până la 15 iulie. Se va susține un interviu. (taxa de interviu este de 120 lei). Interviul nu este necesar pentru participanții care fac parte dintr-o asociație de psihoterapie psihanalitică.

Pentru aplicație la grup și / sau participare la atelier puteți contacta – Claudiu Ganciu

Telefon - 0722 453 906

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu