sâmbătă, 13 mai 2017

Cuplul - infidelitate și gelozie - atelier de photolangage


Atelierul ”Cuplu în pericol – Între gelozie și infidelitate”

Tema atelierului


Atelierul pornește de la o situație obișnuită – doi oameni se cunosc și întemeiază un cuplu, la un moment dat unul din ei descoperă o altă persoană. Viața lor continuă în trei, cei doi nu se despart. Un mic incident dezvăluie povestea. De aici se ajunge la ceartă, insecuritate, gesturi disperate.

Plecând de la această situație, atelierul propune descoperirea modului în care funcționează un cuplu, care sunt cauzele și efectele acestei situații, cum și când se întâmplă, este ceva aleatoriu, poate să fie prevenit?
În cazuri de crimă se investighează indiciile de la locul faptei, se încearcă descoperirea istoriei care a făcut să existe o victimă și un criminal. Fiecare element indică ceva izolat, un anumit detaliu dar pentru o poveste autentică trebuie ca toate să concureze într-un singur scenariu unitar și de ansamblu. Vă invităm să descoperim împreună un roman polițist.

Metodă


Atelierul este interactiv și utilizează photolangage-ul. Photolangage a fost creat la începutul secolului XXI la Lyon. Din 2017 există în București un grup de formare în photolangage condus de Claudine Vacheret.

Photolangage utilizează seturi de fotografii înregistrate, efectuate de fotografi profesioniști și care au fost utilizate și verificate în timp.

Date tehnice


Număr de participanți – 10. (în ordinea înscrierii)

Cost – 125 lei.

Înscrieri la telefon 0722 453 906 sau pe mail clauganc@gmail.com

Atelierul este coordonat de psihoterapeut Claudiu Ganciu, specialist în psihoterapia legăturilor de cuplu.

Data de desfășurare – 17 iunie 2017

Interval de desfășurare – 11.00 – 15.00 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu